Minőségügyi tevékenység a Szarvasi Szakorvosi Kft-ben Nyomtatás E-mail
2010. Június 09. szerda, 09:10

Intézményünk 2005. év óta rendelkezik tanúsított minőségügyi rendszerrel a betegellátás, a gazdasági tevékenység és az élelmezés területén. Felső vezetésünk olyan minőségügyi rendszert épített ki intézetünkben, melynek köszönhetően a betegellátási folyamatok intézményi szinten szabályozottak, átláthatóak, és ellenőrizhetőek. Folyamatos cél a betegellátás színvonalának emelése, költséghatékony gazdálkodás és a betegek elégedettségének növelése. Felső vezetésünk minőségpolitikai nyilatkozata a honlapon és a betegellátó telephelyek mindegyikén a betegek rendelkezésére áll.

Minőségbiztosítási tevékenységek intézményünkben:
• Betegelégedettségi vizsgálatok: évente 4 alkalommal végzünk kérdőíves felmérést, mind a fekvő, mind a járóbeteg ellátásban. Az eredmények intézményünk honlapján megtekinthetőek.
• Betegdokumentációk monitorizálása: évente 1 alkalommal az ügyvezetők által megbízott orvos, diplomás ápoló, minőségügyi szakember és informatikus munkatársaink ellenőrzik a betegdokumentációk megfelelését a hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak.
• A minőségfejlesztés mérések alapján, évente tervezetten a menedzsment által koordináltan zajlik a munkatársak bevonásával.
• Belső auditot évente egy alkalommal kiképzett belső auditorok bevonásával végzünk valamennyi szervezeti egységünkben.
• Külső audit éves rendszerességgel történik a tanúsítási eljáráshoz kapcsolódóan.

A betegellátás minőségének monitorozását indikátorok megfigyelésével, mérésével végezzük. A mérési folyamatba az indikátorok egyre bővülő körét vonjuk be. A mérési eredmények elemzésével történik a fejlesztési irányok, minőségcélok kijelölése.

Farkasné Lestyán Eszter
minőségirányítási vezető

 
ügyeletes gyógyszertár Pingvin 4

2018. november 10 13:00 órától 2018. november 17  13:00 óráig
Pingvin -  Patika
Cím: Szarvas, Kossuth L. u. 21/a. Telefon: 66-311-616

 


 Hírlevél

Online látogatók

Oldalainkat 77 vendég böngészi

Látogatóink

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
Ma55
Tegnap1385
Ezen a héten5260
Ebben a hónapban16870
Összesen1856019

Névnapok

Ma Ödön ,holnap Hortenzia, Gergő ,holnapután Jenő napja lesz.

Partnereink

juventus140

plastofit140

Liget140

magnolia